Hem Intresselistan Historik Karta Kontakt Kalender Program För medlemmar Länkar Reportage

Intresselistan

Vi har tillfälligt stängt intresselistan från och med 1 oktober 2021

Det är förtillfället en så lång intresselista till våra kolonilotter att vi inte kommer kunna erbjuda nya personer som ställer sig på intresselistan, en kolonilott inom överskådlig tid. Föreningen stänger därför listan för nya intressenter.

Information när vi kommer öppna intresselistan ingen kommer publiceras här på vår webbplats.

Vad som gäller för de som står på intresselistan sedan tidigare:

Betala avgiften innan slutdatum i det årliga brevet till de som står på listan. Den som inte betalar sin avgift anses inte längre vara intresserad och stryks från intresselistan. Ingen påminnelse angående obetald avgift kommer att skickas ut.
Anmäl ändring av adress och e-post för att säkerställa att vi kan skicka ut det årliga informationsbrevet.

Vi har 2021 cirka 600 personer på intresselistan och vi har 110 lotter att förmedla. Vi förmedlar i snitt 4 lotter per år. Vi kan inte garantera att du som står på vår intresselista kommer få arrendera en kolonilott i Södra Tantolunden.

Bedömningen om lämplighet sker i samband med att någon får ett erbjudande. Huvudregeln att den som har längst tid på intresselistan får ett erbjudande först. Men vi måste ytterst se till föreningens bästa varför det i undantagsfall kan vara så att vi kan neka den intresserade en kolonilott.

Utöver din plats på intresselistan gäller följande:

1. Personen som erbjuds en kolonilott måste ha fysiska förutsättningar att sköta tomten och vara aktiv under våra gemensamma arbetsplikter.

2. Personen som erbjuds en kolonilott måste vara skriven i Stor Stockholm.

3. Personen som erbjuds en kolonilott får inte ha tillgång till annan odlingsmöjlighet, till exempel villatomt, sommarbostad eller annan kolonilott.

4. Person som styrelsen befarar kan störa föreningens syfte och mål kan nekas att få en kolonilott.

5. Plats på intresselistan får ej överlåtas till annan person.

tantosodrako@hotmail.com